Skoči na vsebino

RAZPISI

 

Zbiranje prijav za napotitev CFS na delovno mesto svetovalca za področje varnih komunikacij v svetovalni skupini Nata za izgradnjo obrambnih zmogljivosti v Gruziji

 

Ministrstvo za obrambo, Direktorat za obrambne zadeve, Sektor za načrtovanje, Vojkova cesta 55, Ljubljana, objavlja razpis o možnosti napotitve civilnega funkcionalnega strokovnjaka (CFS) na delovno mesto svetovalca za področje varnih komunikacij v Natovi svetovalni skupini za izgradnjo obrambnih zmogljivosti v Gruziji. Morebitna napotitev ustreznega CFS v Gruzijo (Tbilisi) je previdena za določen čas, predvidoma do enega leta, s polnim delovnim časom z možnostjo podaljšanja. Napotitev je načrtovana v mesecu juniju 2018.

 

Rok za prijavo je najkasneje do 23. 3. 2018. Kandidati bodo o končanem izbirnem postopku obveščeni na INFO točki in javni spletni strani Ministrstva za obrambo. Dodatne informacije lahko dobite na Sektorju za načrtovanje pri kontaktnih osebah Urši Kodrič (telefonska številka 01 471 2219) in Bernardu Memonu (telefonska številka 01 471 2509).

 

Povezava do besedila celotnega razpisa.

 

 

 

Zbiranje prijav kandidatov za napotitev CFS na misijo v Natovo svetovalno skupino (NALT) na Kosovu na mesto svetovalca za finance in proračun na obrambnem področju

 

Ministrstvo za obrambo, Direktorat za obrambne zadeve, Sektor za načrtovanje, Vojkova cesta 55, Ljubljana, objavlja razpis o možnosti napotitve civilnega funkcionalnega strokovnjaka (CFS) na delovno mesto svetovalca za finance in proračun na obrambnem področju. Napotitev ustreznega CFS v misijo NALT je predvidena za določen čas, v trajanju do enega leta, s polnim delovnim časom, z možnostjo podaljšanja. Načrtovana je v mesecujuliju 2018.

 

Prijave v pisni obliki prejemamo najkasneje do 3. aprila 2018. Kandidati bodo o končanem izbirnem postopku obveščeni na INFO točki in spletni strani Ministrstva za obrambo. Dodatne informacije lahko dobite na Sektorju za načrtovanje pri kontaktnih osebah Urši Kodrič (telefonska številka 01 471 2219) in Bernardu Memonu (telefonska številka 01 471 2509).

 

Povezava do besedila celotnega razpisa.