Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNE OBJAVE

V tem vsebinskem sklopu ministrstvo objavlja informacije s področij javnih naročil, javnih naročil nižje vrednosti, javno-zasebnega partnerstva, razpisov zveze NATO, obrambnih naročil, ravnanja s stvarnim premoženjem, delovnih razmerij in sofinanciranja dejavnosti društev ali zvez vojnih veteranov.

 

 

     Javne objave Ministrstva za obrambo od 1. JULIJA 2019 dalje spremljajte na Portalu GOV.SI 

     Zbirke / Javne objave - Ministrstvo za obrambo

 

 

> JAVNA NAROČILA

 

Iz določb Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) (Uradni list RS, št. 91/2015) izhaja, da se skladno z zakonskimi določbami izvaja javna naročila blaga in storitev, katerih vrednost je enaka ali višja od 20.000 evrov brez DDV in naročila gradenj, katerih vrednost je enaka ali višja od 40.000 evrov brez DDV. Ministrstvo za obrambo objavlja javna naročila, ki se izvajajo po določbah Zakona o javnem naročanju, na spletni strani Ministrstva za obrambo JAVNA NAROČILA.

 

> JAVNA NAROČILA NA PODROČJU OBRAMBE IN VARNOSTI

 

Iz določb Zakona o javnem naročanju na področju obrambe in varnosti (Uradni list RS, št. 90/2012) izhaja, da se skladno z zakonskimi določbami izvaja javna naročila blaga in storitev, katerih vrednost je enaka ali višja od 40.000 evrov brez DDV in naročila gradenj, katerih vrednost je enaka ali višja od 80.000 evrov brez DDV. Ministrstvo za obrambo objavlja javna naročila, ki se izvajajo po določbah Zakona o javnem naročanju na področju obrambe in varnosti, na spletni strani Ministrstva za obrambo JAVNA NAROČILA.

Povezave na sorodne strani:

 

 

 

> JAVNA NAROČILA NIŽJIH VREDNOSTI

 

Ministrstvo za obrambo objavlja javna naročila za katere se ne uporabljajo določbe Zakona o javnem naročanju in Zakona o javnem naročanju na področju obrambe in varnosti na spletni strani JAVNA NAROČILA NIŽJIH VREDNOSTI in sicer:

 

Vezano na določbe Zakona o javno-zasebnem partnerstvu (Uradni list RS 127/06), Ministrstvo za obrambo objavlja pozive promotorjem k podaji vlog o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva.

 

 

Razpisi zveze Nato:

Usmeritve Medresorske komisije za Natove razpise mknr.rs(at)mors.si za sodelovanje slovenskih gospodarskih subjektov na razpisu zveze NATO, NATO agencij, držav NATO članic in vpis v register dobaviteljev posamezne agencije: