Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

PUBLIKACIJE

 

Revija SV  

-   Tiskana SV

 

 

Vojak in vera

Duhovna oskrba vojakov in odnos med državo ter verskimi skupnostmi v Evropi in Natu

Kritična infrastruktura v Republiki Sloveniji

- zgibanka (pdf)

 

Publikacije Slovenske vojske  

-   http://www.slovenskavojska.si/publikacije

 

Revija UJMA

 

Digitalna knjižnica MORS 

-   https://dk.mors.si/

 

Digitalna knjižnica Ministrstva za obrambo RS (DKMORS) je enotna vstopna točka za dostop do elektronskih informacijskih virov, ki nastajajo na Ministrstvu za obrambo RS ali se jih kupuje za potrebe izobraževanja, usposabljanja, znanstvenoraziskovalne in strokovne potrebe na ministrstvu. Naša digitalna knjižnica ponuja publikacije, ki jih izdaja založniška služba ministrstva, zaključne naloge vojaških šol (Poveljniško štabne šole, Šole za častnike, Šole za podčastnike), zaključne naloge zaposlenih na ministrstvu, ki imajo sklenjeno pogodbo o izobraževanju v civilnih izobraževalnih ustanovah RS, zaključna poročila CRP-MIR, raziskovalna poročila TP-MIR, znanstveni časopisi MORS. 

 

Uporabnikom ponujamo spletne izdaje znanstvenih in strokovnih revij, katerih izdajatelj ali soizdajatelj je Ministrstvo za obrambo. Do teh gradiv lahko pridete z brskanjem po hierarhični strukturi področij ali z enostavnim oziroma naprednim iskanjem. 

 

Digitalna knjižnica MORS vključuje tudi zbirke drugih elektronskih informacijskih virov, ki jih Knjižnično-informacijski in založniški center kupuje in so za zaposlene na ministrstvu dostopni preko spletne aplikacije DKMORS z oddaljenim dostopom, za zunanje uporabnike pa iz čitalnice KIZC in KICKAD.